Кай (Kaj) – дуже ранній сорт цибулі для отримання зеленого пера. Рослина стійка до основних захворювань культури. Цибуля має потужну вертикально стоячу розетку листя. Пір'я тонке, темно-зеленого кольору, рясно вкриває ніжку. Ніжка біла, довга заввишки 10-12 сантиметрів. Цибуля не переростає. Сорт дає високоякісну продукцію, підходить для цілорічного вирощування. Завдяки високим товарним якостям користується високим попитом. Кай здатний довго зберігається, не втрачаючи відмінний товарний вигляд. Сорт Кай дає стабільні високі врожаї.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Semo |
Країна виробник | Чехія |
Вага упаковки | 500 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
Культура | Цибуля |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 200 ₴